Основно навигационно меню

Broko лого Brokoза застраховките!

Уника: Планинската застраховка с безплатен хеликоптер и почти на половин цена

Спомняте ли си онзи ден като коментирахме „Спасителните разноски” на Армеец и покритието на екстремни спортове, споменахме и че опциите на пазара за тези ситуации са точно две. Е! Информация от Уника ни подтикна да побързаме с подробностите, защото от днес са в сила преференциални условия по две туристически застраховки.

Планинската застраховка с до 40% по евтина. Хеликоптерът- подарък

Ако не познавате планинската застраховка на Уника е добре да знаете, че покритието се предлага в няколко комбинации. Задължителният минимум е- пакет „Стандарт” и две разширения по избор за покритие на екстремни спортове- „Опция 1” и Опция 2- Спасителна операция с хеликоптер.

Основното покритие е за нежелани събития, свързани с туристически дейности в планина, участие в зелени училища и лагери, преходи по маркирани туристически маршрути, посещение на благоустроени пещери и любителско упражняване на зимни спортове (в границите на обработени ски писти).

Покритите рискове са трайна неработоспособност и смърт в резултат на злополука, спасителни и медицински разноски, разходи за евакуация (медицински транспорт).

Полицата може да бъде сключена за срок от три дни до една година. Лимитът е по избор между 1000 и 10 000лв. Застрахователят поставя и ограничение на сумата на разширението на покритието със спасителни разноски с хеликоптер до най- много 3 000лв.

Промоционалното предложение на Уника е валидно от днес до 31.04.2014г. Важи, ако сключите полицата за срок от поне три месеца. Цената е значително по- ниска. Преференцията е между 20% и 40% в зависимост от избрания лимит и срок. И към по- евтината полица до края на април имате и безплатно разширение на покритието с Опция 2 (вертолета).

Екстремните спортове остават извън промоционалната оферта. Ако повечето адреналин влиза в плановете ви за ваканцията, не забравяйте да го добавите!

20% по евтина става и медицинската застраховка за чужбина

С по- кратки срокове (до 31.01.2014г.) е промоционалното предложения за туристическата застраховка за чужбина („Злополука с медицински разноски” при Уника). Намалението е с 20% и е валидно само за дестинации- Европа, САЩ и Канада.

Броко новини