Основно навигационно меню

Broko лого Brokoза застраховките!

Уника: Промоцията по гражданска отговорност до утре. Каското продължава за още месец. Къщите- до нова година

Всичко хубаво си има край. Промоцията по гражданска отговорност на Уника не е изключение. Добрата новина е, че имате още цели два дена на разположение да си нацъкате за подновявана задължителна застраховка при преференциални цени.

Промоцията по гражданска отговорност спира на 30.09.2014г.

В същност в този срок изненади няма. До него беше първоначално обявена кампанията. От началото на октомври на разположение са старите майски цени. Разликата е най- очевидна за фирмени коли и за физически лица на възраст над 30г. Софиянци са сред най- облагодетелствани от промо цените, така че не се помотвайте. Два дена не са малко а и може да се подновява с до два месеца по рано. В числа минусите достигат до цели 132лв, така че има ли Уника вашата цена, не я изпускайте- след ден ще е късно.

Промо каското остава за още месец

Вече не помним откога се удължават двете промо предложения за каско. Остават валидни при добре познатите условия:

  • Цената за софийко и варненско на нивата за северна България- икономията е до 0,5% при най- старите леки МПС-та
  • Цените за коли на възраст между 3 и 5г. са валидни за възраст между 5 и 8г. – с това пестите до 1,4% от базовите тарифни числа.

Между другото има една разлика. И тя е самоучастието. Познаващите каското на Уника знаят, че личния принос от 5%, но не по- малко от 100лв във всяка щета е неизбежен. От средата на септември обаче новите коли могат да пропуснат това специфично условие.

Условията:

  • Клиентът да е нов за Уника по каско;
  • Клиентът е познат по каско и има благоприятно развитие на риска;
  • Клиентът има други застраховки. Тази опция обаче полдежи на съгласуване за всеки отделен случай.

Без самоучастие каското може да бъде сключено за коли до 3г., като застрахователят доставя и допълнителното изискване, граничната възраст да не бъде прескочена при изтичането на полицата. Четете го след навършването на 2г, преференцията не може да се ползва.

Друга важни дати при Уника

До 30.10.2014г. е валидно супер промоционалното предложение по имуществената застраховка У дома и щастлив. Отстъпката е 35%. След тази дата до края на 2014г. ще падне на -15%.

До 31.12.2014г. е намалението на имуществената полица на лимит с покритие на първи риск. Отстъпката по нея са твърдите 30%.

Имате и цените онлайн.

Между другото имаме една ВиК щетитчка точно по такава полица. Дойдоха само ден след като пуснахме заявлението през сайта им. Това е похвална бързина за оглед! Поздравления! Ще изчакаме и оценката за останалите коментари.

Вижте още за условията на двете имуществени застраховки на Уника.

Броко новини