Основно навигационно меню

Broko лого Brokoза застраховките!

Уника: У дома с 20% по щастлив

От днес застраховката на къщата в Уника е с 20% по евтина. Промоционалното предложение е валидно до края на август.

Вече познавате полицата на Уника за къщата нали?! Напомняме ви важните предимства:

  • Една полица за всичко- Застраховката покрива движимо и недвижимо имущество на избран адрес. Може да добавите към покритието и прилежащи помещения- тавани, мазета, гаражи.
  • Застрахователна сума по възстановителна стойност- Знаете разликата с действителната нали? Възстановителната е по- висока защото включва и разходите по възстановяване на пострадалото имущество във вида в който е било към датата на събитието.
  • Нисък риск от подзастраховане- Определянето на точната застрахователна сума без експертна оценка е трудна работа. Неточното число крие риск от подзастраховане и недоволство при ликвидация. При този продукт, Уника приема, че имуществото ви не е подзастраховано (ще ви платят щетата в пълен размер) ако застрахователната сума е с до 50% разлика от действителната стойност.
  • Новите придобивки и ремонтите са застраховани- Без добавъци или доплащане всичко ново, което си купите за къщата през срока на полицата влиза в покритието. Подобренията и ремонтите- също.
  • Без опис на движимото имущество за кражба и грабеж- Въпреки удобството на това условие, за да си спестите грижи при ликвидация щракнете по няколко снимки на помещенията за архив. Да са датирани! Копирайте фактури, гаранционни карти или други документи за собственост поне на по- скъпите вещи.
  • Може да е в полза на банка- внимавайте при избора на пакет. Трябва да е „Престиж”. При другите няма земетресение, а то е задължително за банка.
  • Може да се плаща разсрочено- няма оскъпяване.
  • Много и нетипични за стандартна имуществена полица допълнителни покрития- за вашето пътуване, за домашния любимец, за без злополучното пребиваване на домакинството в къщата.

Новото от миналата година?

По- ниски цени разбира се! С почти 10%. Като добавим и промоционалните -20%... числата стават безотказни!

Броко новини