Основно навигационно меню

Broko лого Brokoза застраховките!

Уника: Жегата разтопи цените за гражданска отговорност

Е как да почнем горещата лятна седмица, ако не с промоция. Новината идва от Уника. В сила е от утре. Промоционалните -15% по имуществената застраховка У дома и щастлив вече почти изтичат (валидни са до 31.07.2013), промо каското и в двете му разновидност традиционно се удължават за още медец (до края на август). Време е за гражданската отговорност.

Промоционална оферта от Уника за задължителната застраховка

Спомняте си промяната в цените на задължителната застраховка при Уника в началото на юли. Добавените два лева от вноската за НББАЗ на фона на чувствителното намаляване на тарифата при ДЗИ, Булстрад и Армеец, оставиха много малко топ позиции за Уника. Офертата на компанията остана най- изгодна за някой тарифни категории при плащане на две вноски със зелена карта.

Явно тази мини ниша изглежда атрактивна за застрахователя, защото след понижението на цените от утре, гражданската отговорност на две вноски от Уника става топ оферта в значително по- широк кръг от рискови комбинации.

Какво друго да очаквате при Уника от утре за гражданската отговорност?

По- ниски цени за всички региони, различни от близките около мостовете на Дунав. Задължителната полица за Видин, Враца, Силистра, Монтана, Русе, Добрич остава както до сега. Всички други зони обаче ще плащат между 10 и 14лв средно за регион по- малко. Разликите за определени тарифни категории достигат до -40лв.

Намалението обхваща всички допустими периодичности на плащане на премията и не зависи от това дали избирате да сключите полицата с отстъпка за България или със зелена карта.

Промоционалното предложение на Уника е валидно до края на септември. Ако това е вашият застраховател- имате достатъчно време за подновяване.

Броко новини