Основно навигационно меню

Broko лого Brokoза застраховките!

Виктория: Ниска цена за гражданска отговорност за 2011г.

Наближава пикът на интереса към гражданска отговорност за 2011г. и атрактивните предложения не спират.

Проверете. Най- ниските цени са на Broko?

Новината днес е от ЗАД Виктория- по- ниски цени за малки софийски коли, евтина гражданска за ремаркета в чужбина и възможност за покритие на цялата 2011г.

Евтина гражданска за софийски коли

От 13.10.2010 Виктория повиши отстъпките си леки коли до 1800 куб. см. за управление само на територията на страната. С този бонус цената на гражданска за София се нареди след първите три най- изгодни предложения на пазара.

Евтино за ремаркета в чужбина

Втората преференция е по- ниската цена за покритие със зелена карта за багажни, къмпинг и товарни ремаркета. Отстъпката е значителна. Гражданска със зелена карта за прикачните превозни средства вече се продава с почти 50% по евтино.

Покритие на цялата 2011г.

Най- важната промяна е допускането за отсрочено начало до 15.01.2011г. Това означава, че вашата гражданска отговорност може да бъде сключена по сегашни цени сега с начало на покритието не по- късно от 15.01.2011г. С други думи предложението на Виктория е за покритие на цялата 2011г. срещу преференциалната премия днес. !

Въпреки, че промоционалните условия са без определен срок на валидност, очакваме до нова година компанията на приеме нови тарифни условия.

Възползвайте се от изгодното предложение сега?.

Броко новини