Основно навигационно меню

Broko лого Brokoза застраховките!

Виктория: Есен 40+! Ето така подгряваме хладното време с промоционални преференции по гражданска отговорност и каско

Интересна тенденция виждаме в последните месеци. Един застраховател намали цена и веднага друг се подравни над него. Нали така ви подреждаме цените за гражданска отговорност- от най- малката нагоре. Няма да ви отегчаваме с подробности защото „стената” ни чака, а и в специален петък като днешния не се работи много, затова накратко вестите от Виктория.

Интересните изненади в сила 01.09.2013 са две:

  • Промо по- ниски цени за гражданска отговорност и
  • Годишна безплатна зелена карта, ако към задължителната застраховка добавите и каско.

И детайлите.

За кого става по- евтина гражданската отговорност?

Разликите са с по няколко лева, но стигат за да преместят в доста случаи Виктория на безотказната позиция 1. Ако сте над 40г., плащате еднократно и ползвате отстъпка за България за коли до 2000 кубика, числото на този застраховател ще ви хареса.

Преди да сте помислили, че щеше да е хубаво по- ниски цени да има и при вноски ще подчертаем едно предимство на офертата на Виктория. Ако намалите премията срещу декларацията, че няма да мърдате с МПС-то зад граница, имате право на два безплатни сертификата от по 15 дни. Хубавото на тази добавка е, че сроковете могат да се застъпят (да поискате 1 за 30 дни) и не е необходимо да погасите оставащите вноски при разсрочено плащане.

Качили сме числата- сравнявайте.

Каското с подарък зелена карта при сключена гражданска отговорност

Разказахме ви в средата на март за променените условия на Виктория по каско. Гражданската отговорност ви дава право на 5% намаление по каското, а имуществената полица на колата пък сваля цената със зелена карта до нивото тази с отъпка за България. По- кратичко: при каско „цената за България” включва и сертификат с покритие на всички страни до края на валидност на ГО-то.

Условията да ползвате преференцията са доста:

  • Каското да се сключва след или едновременно с гражданската отговорност;
  • Ако моторната полица е втора, от валидността на гражданската отговорност трябва да остават поне 60 дни;
  • Собственикът на колата да е физическо лице на възраст 30+;
  • Застрахователната сума на автомобила да е поне 3000лв;
  • И накрая (макар че няма никакво значение, какво правят собственика/ водача, ако колата остава в България) е изискването собственикът или обичайния водач да не са постоянно или временно пребиваващи в чужбина. За застрахователя това означава да прекарват зад граница повече от 60 дни в рамките на една година.

И да не ви мотивира тази преференция по каско, както предполага застрахователя, новата цена за гражданска отговорност ще успее.

Тичаме за стадиона! Новината от Армеец за утре- на път за Бургас :)

Броко новини