Основно навигационно меню

Broko лого Brokoза застраховките!

Виктория: Гражданска отговорност 2015г.- кампанията започва от днес

Айде кандидат потребители на застрахователни услуги! Нека подновяването на гражданска отговорност за 2015г. започне от днес.

Даваме ви горещата оферта от Виктория.

Подновяването на гражданска отговорност с до 3 месеца по- рано

Един като повлече крак, знаете че и други ще го последват. Началото е поставено от Виктория. Можете да подновявате задължителната полица с до 90 по рано. Т.е. да сключите днес 20.10.2014г. застраховката си с начало 18.01.2015г.

Обичайно при по- либералните застрахователи имате 60 дни. Около нова година всички стават още по- щедри. Очакваме потвърждение за възможно начало с дата от 2015г. в скоро време и от други компании.

Възползвайте се от сегашните цени. Не плашим, че гражданската отговорност ще покъпва, защото не виждаме нито една индикация за това, но не пречи да се поднови по- раничко.

Къде е офертата на Виктория за гражданска отговорност

Ще се впечатлите ако сте над 40. Там е най- евтиния сегмент при Виктория.

Основният жест, който можете да ползвате при този застраховател, независимо от възрастта, е напълно безплатното разширение за Турция или Македония. Взимате го срещу поискване. Няма значение как ще плащате премия. За една от двете страни е фри. Можете да проверите как стоят цените на Виктория с покритие само за Турция (тази опция се предлага срещу малка добавка и от Булстрад и Олимпик), ако на въпросника ни изберете териториален обхват „България, ЕС, ЕИП и Турция“.

Посравнявайте и подновявайте прозорливо.

Защото студеното време ще мине и пак ще дойдем до плановете за почивка в южната ни съседка.

Броко новини