Основно навигационно меню

Broko лого Brokoза застраховките!

Виктория: Изпревари опашката за гражданска отговорност на североизточна България

Шумен, Силистра и Разград, ЩЕ ЧЕРПИТЕ! Много специални станахте! Имате нови цени за гражданска отговорност от Виктория. И то какви! Ако сте над 30г. твърде вероятно няма да имате друга оферта с по- ниска цена. Защото

Виктория е с регионални отстъпки по гражданска отговорност

След Северозапада интересът на този застраховател се измести на изток. Три области са новите избраници. За тях Виктория предлага намаление достигащо до цели 20%. Конкретната стойност зависи от възрастта на собственика и обема на двигателя. Сещате се, че за фирмени коли благата вест не е валидна. Не се прилага и за МПС-та различни от леки. Да сме точни и по- мощните от 2500 кубика са извън обхвата на избраните.

Можете да си го проверявате сами, няма да ви отегчаваме с детайли.

Другото хубаво на гражданската отговорност във Виктория

Ако вземете покритие само за задължителния обхват имате безплатно разширение за Турция или Македония. Четете го- зелената карта за една от двете страни е без пари.

Ще припомним!

Зелената карта е удостоверение за това че има полица. Освен достата други неща показва и за кои страни е валидна гражданската отговорност. Познава се по това кои от квадратчетата не са задраскани. Ако не разбирате съкращенията на гърба на сертификата са описани.

За задължителните страни зелена карта не ви трябва. Там става и само по полица. Ако ви е по удобно обаче да имате и картона, даваме го без пари. Разширението на териториалния обхват е доброволно. Може да бъде за една, повече или всички така наречени „трети страни“. Доплаща се, според тарифата на застрахователя.

В третите страни на полицата никой не обръща внимание. Зелената карта е задължителна и ви трябва само тя.

Направили сме ви го удобно. Имаме изричен въпрос за къде искате да бъде валидно покритието по гражданска отговорност. Избирате си според плановете за следващата година. Ако не уцелите точно, по всяко време при всички застрахователи можете да разпрострете покритието върху всички страни членки на споразумението зелена карта. Разликата е в размера на доплащането. При някой е драматично високо, затова мислете на време. С новата наредба 24 ви залепят трайно към избрания застраховател. Нямате вече доскорошната свобода да правите нова полица преди старата да е изтекла. Въпрос на време е Гаранционния фонд да направи необходимите настройки и да стане от забранено- невъзможно.

Сърдете се за това на надзора! Ако ни бяха питали, щяхме да им кажем.

Та обратно при Виктория. Офертата им идеална, с покритие на Турция или Македония, а за възраст над 30г. почти безотказна. Безплатното разширение за една избрана страна може да се ползва и при разсрочено плащане. Не може да се променя при следваща вноска обаче. Ако решите да разширите за трети страни е скъпично. Така, че мислете овреме. И тествайте цените преди да поръчате. Само така ще знаете, ако непрогнозирано се променят плановете, колко ще ви струва.

Направили сме ви сметало. Проверявайте.

И не се помотвайте за подновяване, при Виктория началото на полицата може да е с до 90 дни напред!

Броко новини