Основно навигационно меню

Broko лого Brokoза застраховките!

Виктория: Коледната промоция стана тарифа. До края на януари сме с новите-стари цени за гражданска отговорност

Махаме панделките, но новините не са чак толкова лоши. От днес сме с нови числа за гражданската отговорност във Виктория.

Промените накратко:

  • засягат само леки коли на физически лица,
  • цените за една вноска остават на почти същите нива,
  • разсроченото плащане постъпва леко,
  • рисковото зониране на страната влиза в пазарния шаблон,
  • двете безплатни краткосрочни целени карти остават.

И подробностите:

Коледните цени за физически лица над 45г. остават при еднократно плащане

Коледната промоция свърши, но цените за гражданска отговорност за физически лица на възраст над 45 остават почни същите. Разлики при еднократно плащане има само за определени тарифни категории в средния по риск регион. В посока нагоре са, като най- голямото отклонение е за най- мощните коли с до +4лв.

В същите рамки са промените и при по- младите (между 30г. и 45г.). Отчетливи разлики в новите цени има в офертата за гражданска отговорност за втори регион при коли над 1,8. Като най- драстично е постъпването за леки МПС. За същата зона малките леко поевтиняват.

Гражданската отговорност на вноски постъпва

И тук разликите не са драстични, но за сметка на това са еднопосочни. Плащането на вноски става ценово по нежелано с между един и четири лв. Опцията да се плаща на парче остава в сила за всички собственици на МПС на възраст над 25. За младите разсрочване не се допуска.

Зонирането на страната

След толкова промени в дефиницията на регионите при Виктория от началото на декември, промяната на тарифата вкарва страната в традиционните 3 зони. София- скъпа, СО, Варна, Пловдив и Бургас- на междинни цени и останалите населени места по тънката тарифа.

Краткосрочна зелена карта без пари

Имате две безплатни зелени карти от по 15 дни за срока на полицата. Ако гражданската ви отговорност е еднократно платена сроковете на двата сертификата могат да се застъпват (четете го 1 месец фри за чужбина).

? Какво е краткосрочна зелена карта?

Офертата е в сила и при разрочено плащане. Единственото изискване за издаване на сертификат е оставащият срок за който и платена полицата е повече от 15 дни.

Днешното предложение на Виктория ще бъде валидно до 31.01.2013г. Новите цени са вече онлайн. Сравнявайте и подновявайте.?

Броко новини