Основно навигационно меню

Broko лого Brokoза застраховките!

Виктория: Още по- евтино с Коледни цени за гражданската отговорност

И не спираме с изгодните предложения за подновяване на гражданската отговорност за 2013г. Новината от преди минути идва от Виктория.

Коледни цени за гражданската отговорност на леки коли

Разбира се, че става по евтино, дори и за традиционно скъпите софиянци. Преференциалното предложение е само на физически лица на възраст над 45г. Разликата в цената определено прави впечатление, като най- драстично (с до 26лв) е намалението за 2000 и над 2500 кубика.

Коледната оферта на Виктория прави цената за гражданската отговорност на софиянци със средно 7лв по- ниска. Пловдив, Варна и Бургас са с най- голямата редукция (почни 16лв средно за всички обеми). Останалите населени места могат да платят с около 15лв по- малко.

Коледната оферта на Виктория е валидна до края на годината (31.12.2012г.).

Ако този застраховател е стигнал вашето желано число не оставяйте подновяването за последния момент!?

Остава в сила и старото промоционално предложение на Виктория

За коли до 1800 кубика на физически лица над 31г. всички населени места извън София са по тарифата на най- безрисковия регион.

Нали не сте забравили и безплатните краткосрочни зелени карти!?

Имате подарък два сертификата от по 15 дни или един от 30 дни в срока на валидност на полицата. Ако плащане разсрочено преференцията е за един сертификат (при условието срокът до следващата неплатена вноска да е повече от 15 дни).

Добро предложение нали!? Като всички на Broko! Избирайте!?

Броко новини