Основно навигационно меню

Broko лого Brokoза застраховките!

Виктория: Оставаме на евтина гражданска и през февруари

?

Едно от евтините ни предложения за гражданска отговорност остава валидно за още месец. В последният ден на обявения с новата тарифа срок Виктория удължи срока на хот офертата до 28.02.2013г.

Няма да ви отегчаваме с подробности. Важното го знаете.

? Новите- стари цени на Виктория за гражданска отговорност.

Февруари- точното време за подновяване на гражданската отговорност за 2013г.

Февруари като, че ще се окаже най- изгодния месец за подновяване на задължителната застраховка. Въпреки, че е малко рано да се каже…

Препоръчваме ви!

Използвайте изгодните оферти по гражданска отговорност прозорливо. Защото:

Покритие на лимит от най- малко 10 000 000 няма дълго да струва около 150лв.

Въпреки оптимистичната статистика на Пътна полиция за ПТП-тата през последната година, предявените искове към застрахователите не са по- малко. Нещо повече стойността на претенциите от събития зад граница е нараснала в пъти през миналата година.

Факт е, че конкуренцията и слабото търсене свалят цената, но не пропускайте, че всички предложения на компаниите за евтина гражданска отговорност са с кратки срокове на валидност. Представят се не като нова тарифа, а като промоционална оферта. Това означава, че застрахователят търси само краткосрочен ефект в продажбите на задължителната застраховка, а не трайно присъствие в определен потребителски сегмент.

Подновявайте гражданската отговорност колкото се може по- рано

При повечето компании отсрочването на началото на полицата е с до два месеца. Т.е. застраховка, сключена сега може да влиза в сила (да е валидна от) дата с до два месеца напред.

При възможност плащайте еднократно

Защото плащането на една вноска носи допълнителни преференции. А с тях сваляте допълнително от цената за гражднаска отговорност

  • По- ниска цена по полицата
  • По- високи отстъпки по каско
  • Безплатни зелени карти (при част от застрахователите)

Кога ако не днес да отметнете ангажимента за задължителната застраховка?!?

Броко новини