Основно навигационно меню

Broko лого Brokoза застраховките!

Застрахователна компания Български имоти вече не съществува

От днес. Процесът на вливане на Български имоти към Булстрад приключи. Застрахователна компания Български имоти вече не съществува.

Какво означава това за клиентите, със сключени полици и неизтекли на Български имоти?

Вече сте клиенти на Булстрад

Полиците са валидни и мога да бъдат обслужвани по същия начин, както до сега. Плащате си на време поредните вноски и предявявате щетите към Булстрад.

Бланките на Български имоти са невалидни

Информирахме ви, седмици преди вписването в Търговския регистър, че компанията изтегли от обръщение всички свои бланки под строга отчетност (полици, сметки, всичко с логото на Български имоти). Вече не са валидни.

При пращане на поредна вноска ще получите сметка с логото на Булстрад. Ако се опитат да ви инкасират вноска със сметка на Български имоти- откажете плащането. Опит за измама е!

Как ще ви приема Булстрад, ако решите да подновите полица?

Със всички преференции и малуси на стар клиент. Нямате право на отстъпка за нов клиент. Запазване бонуса при подновяване без щети и ще бъдете оскъпени ако сте имали претенции за обезщетение по текущата си полица.

За все още неизтеклата си полица по гражданска отговорност запазвате право на отстъпка (за комплексен клиент) при каско в Булстрад.

Огледът остава задължителен при подновяване на каското, дори и без щети.

Броко новини