Основно навигационно меню

Broko лого Brokoза застраховките!

Съветите на Жожи: Къде е грешката?

Какво ще заключите ако момиченце на 5г. рисува катастрофа!? Ха, ха, ха нееее… Не е това! Картинката е върху карета… Значи е дете на брокер!

И въпросът по същество.

Видно от схемата става дума за ПТП. Водач на автобус блъска майка с количка и бебе на пешеходна пътека. Зайчето и парцалената кукла в количката нямат особено значение щото просто не са покрити по гражданска отговорност (колкото и да са ценни).

https://broko.bg/komentari/kade-e-greshkata

Та! Къде е грешката?

Видно Водачът е с колан. Предполагаме: човек с изградени шофьорски навици. Ако беше пиян, надрусан или отвлякъл буса нямаше да се сети да го сложи.

Майката пресича на обозначено за тази цел място. Допускаме: съвестен пешеходец. (Аз все още не съм чула между другото КАТ да е глобил някого за неправилно пресичане. Не трябваше ли да събират по 50лв.!? бул. Янко Сакъзов е като кадаиф от неразумни пешеходци). Посоката на движение на автобуса е обозначена. Има вероятност за произшествие…

Какво не е наред?!?!

локоторп невитатснок ненартсувд с авяревотсоду ес ен итещ инлаиретамен с ПТП

... ееее не четете достатъчно! Тука го пише!

(Булинс да извиняват за съсипаната бланка. Останалите ги ползваме по същество. Изкуството иска жертви! )

И понеже днешната сряда е на практика петък, така като се загледам май не става дума за ПТП въобще. Вратата на автобуса е отворена. Трябва да е спрял на спирка. Майката е усмихната. Значи нищо ненежелано не се е случило.

Безаварийно на всички пътуващи! Оставащите- предпазливо на градско и утре на площада!

Броко коментари